Costa Rica Op Maat

your journey to paradise

Costa Rica Op Maat

Uw maatwerk Costa Rica vakantie goed geregeld!

  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Kwaliteit
  • Persoonlijk contact
  • Nederlandstalig
  • In Costa Rica gevestigd

 

Offerte aanvraag

Uw vakantie naar Costa Rica
start hier!

 

Nu Offerte aanvragen »

Reizen

Aanbiedingen

Super aanbieding in mei, juni, september, oktober en november met een huurauto inclusief complete verzekering.

Dag 1: Aankomst Costa Rica. U wordt door één van onze medewerkers begroet op de luchthaven Juan Santamaria en deze verzorgt de transfer naar het centrum van San José. Hotel Presidente. De buren zijn het nationaal theater en het goudmuseum

Lees meer...

Individuele reis met transfers

U heeft geen zin om zelf een huurauto te besturen, zeker gezien de slechte conditie van de wegen in Costa Rica. Dan bieden wij u de oplossing. Een rondreis door het prachtige Costa Rica met transfers per minibus. Deze busjes met airco brengen u van hotel naar hotel. Of u kiest voor een reis met een privë chauffeur.

Lees meer...

Rondreis Costa Rica

Costa Rica is een perfecte bestemming voor een rondreis. De diversiteit is enorm en tijdens je rondreis zie je dan ook van alles, zoals met palmbomen omzoomde witte stranden, vulkanen, watervallen, regenwouden en rivieren!

Lees meer...

Budget reis naar Costa Rica

Je wilt graag een rondreis maken en dan op je eigen manier. Geen vooraf geboekte transfers maar met het openbaar vervoer of met een huurauto. Maar je wilt ook graag ´s avonds een schoon hotel en een warme douche. En je wilt geen uren tijd spenderen naar het zoeken van een schoon maar niet te duur hotel.

Lees meer...

Individuele reis met huurauto

U wilt graag individueel rondreizen en stoppen waar u wenst. Om zo optimaal te kunnen genieten van het prachtige Costa Rica. Een huurauto is dan het ideale vervoermiddel.

Lees meer...

Groepsreizen

U komt met een groep, met uw familie of met vrienden, naar Costa Rica dan organiseren wij voor u een groepsreis op maat. De reizen vinden plaats met een touringcar en met een Nederlandstalige begeleider.

Lees meer...

 

Offerte aanvragen

Op zoek naar een vakantie op maat?
Wij maken graag een voorstel voor u!

 

Nu Offerte aanvragen »