Skip to main content

Over ons

Wie zijn wij:

Wij zijn al 18 jaar specialisten voor uw vakantie in Costa Rica Ons reisbureau onder Nederlandse leiding is gevestigd in het land zelf. Wij kennen het land omdat wij er wonen en werken. Daarom kunnen wij u ter plaatse een 24 uur - service bieden.   

Wij zijn gevestigd in San Antonio de Belén zo´n 5 kilometer van de internationale luchthaven Juan Santamaria.  Postadres: aptd 602-4005 San Antonio de Bélen, Heredia. 

Wij adviseren u bij het samenstellen van uw vakantie in Costa Rica. Zodat deze niet standaard, maar precies op maat wordt gemaakt.

Kernwoorden voor Costa Rica op maat zijn:

Kwaliteit, service en flexibiliteit

Wat doen wij:

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van reizen voor zowel de individuele reiziger als voor groepen. Samen met u bepalen we het type hotels en de bestemmingen in het land. Ook wordt met u samen gekeken op welke manier u het beste door het land kunt reizen. Op deze manier wordt het uw reis en zult u er optimaal van genieten.

Wij halen u op van het vliegveld of anders komen wij de volgende dag bij u langs in het hotel. U ontvangt naast de vouchers gedetailleerde routebeschrijvingen naar de hotels, beschrijvingen van de locaties waar u verblijft, de locaties van pinautomaten in de omgeving van de hotels,  een verloopsteker voor uw oplaadapparatuur en onze 24 uur service is voor u beschikbaar.

Wat doen wij niet:

Wij regelen niet uw vlucht vanuit Nederland of België. Wel ondersteunen wij u bij het zoeken van een vlucht. Er zijn diverse maatschappijen die via de Verenigde Staten op San Jose vliegen. KLM vliegt via Panama naar San José. U stapt over in Panama op een vlucht van Copa. Dit is de kortste vlucht naar San José. Delta vliegt via Atlanta of New York. United via Newark en Houston. Iberia heeft dagelijks een rechtstreekse vlucht naar San Jose vanaf Madrid. U kunt boeken vanaf Brussel, met een overstap in Madrid. U kunt ook vliegen met Condor vanaf Düsseldorf via de Dominicaanse republiek (heen alleen op zondag en woensdag, terug op maandag en donderdag).  Ook gaan Air France en British Airways rechtstreeks naar San José op woensdag en zaterdag. Air France vanaf Parijs. British Airways vanaf Londen.

U kunt ook zoeken naar een goedkope of beschikbare vlucht via o.a: www.vliegwinkel.nl of www.vliegtarieven.nl 

Voorwaarden

OP MAAT SA ook wel Costa Rica op maat, is een vennootschap geregistreerd naar Costaricaanse wet, gevestigd in San Rafael de Alajuela, in de residentie Pasa de las garzas, avenido 2 casa 327, en in het Openbaar register van dat land geregistreerd onder het nummer # 3.101.402122. Hij is de houder van de domeinnaam en website genaamd www.costaricaopmaat.nl.
OP MAAT SA is gewijd aan het inkomend toerisme en bekend als touroperator. Wij bieden toeristische arrangementen aan naar de wens en behoefte van klanten.

Betalingscondities

Op het moment dat OP Maat SA en de klant een akkoord bereiken over het pakket van de reis, stuurt OP MAAT SA een factuur naar de klant met alle specificaties van wat onderhandeld werd, en moet de klant 10 % betalen van de totale waarde van de reis, als een bevestiging van de overeenkomst, deze aanbetaling is niet terugvorderbaar om welke reden dan ook.
De klant moet 90% betalen van de resterende waarde van de factuur, ten minste 5 weken voor aanvang van de reis.

Terugbetalingsvoorwaarden

Bij annulering wordt 90% van de reissom volledig terugbetaald tot 4 weken voor aanvang van de reis.
U heeft recht op 40% van de reissom bij annulering tot 15 dagen voor aanvang van de reis.
De annulering moet per e-mail worden gestuurd naar OP MAAT SA.