Costa Rica Op Maat

your journey to paradise

Costa Rica Op Maat

Uw maatwerk Costa Rica vakantie goed geregeld!

  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Kwaliteit
  • Persoonlijk contact
  • Nederlandstalig
  • In Costa Rica gevestigd

 

Offerte aanvraag

Uw vakantie naar Costa Rica
start hier!

 

Nu Offerte aanvragen »

Budget reis naar Costa Rica

Je wilt graag een rondreis maken en dan op je eigen manier. Geen vooraf geboekte transfers maar met het openbaar vervoer of met een huurauto. Maar je wilt ook graag ´s avonds een schoon hotel en een warme douche. En je wilt geen uren tijd spenderen naar het zoeken van een schoon maar niet te duur hotel.

 

Die tijd kun je beter besteden aan het genieten van al het mooi´s dat Costa Rica te bieden heeft. Costa Rica op maat heeft speciaal voor deze reizigers een aantal reizen samengesteld. De gekozen hotels hebben kamers met privé toilet en douche met warm water. Het ontbijt is inbegrepen. Het zijn voorbeelden. We kunnen uw budgetreis samenstellen naar uw wensen.

17 daagse budgetreis dwars door Costa Rica met een 4*4

Het reisprogramma:

Dag  1: Na een vermoeiende vlucht en waarschijnlijk een late aankomst is het prettig dat je wordt opgehaald op het vliegveld voor de transfer naar het eerste hotel een stukje buiten Alajuela. Het hotel beschikt over een zwembad en het ontbijt is inbegrepen.

Dag  2/3: De huurauto een Suzuki Jimny 4*4 of gelijkwaardig wordt om 9.00 uur afgeleverd bij het hotel. Je gaat vandaag naar Monteverde. De plaats is wereldberoemd om z´n nevelwouden. Je kunt wandelingen maken door de parken maar ook via bruggen kun je van bovenaf het nevelwoud bewonderen. Of doe een Canopy. Aan staalkabels zweef je van het ene naar het andere platform ver boven het nevelwoud. Je verblijft hier 2 nachten en het ontbijt is inbegrepen.

Dag  4/5: Via de brug "La Amistad" ga je naar aan de Pacific. Samara heeft een van de veiligste stranden van Costa Rica. De stranden zijn omzoomd met palmen en een strandwandeling in de vooravond is sprookjesachtig. In de omgeving van Samara zijn enkele natuurreservaten. Het hotel ligt op 150 meter van het strand en heeft een zwembad. Je verblijft hier 2 nachten en het ontbijt is inbegrepen.

Dag  6/7: Via Liberia ga je naar het gebied van de vulkaan Rincon de La Vieja. Je overnacht aan de voet van de vulkaan. Een wandeling door het park met z´n borrelende modderpoelen en watervalletjes is een must. Je kunt er ook paardrijden, een canopy doen, modderbaden nemen enz.

Dag  8/9:  Naar La Fortuna onder de rook van de Arenal vulkaan. Het hotel is gelegen in een schitterende tuin met zicht op de Arenal. Van hier uit kun je een bezoek brengen aan de waterval van La Fortuna of een bezoek brengen aan een van de heetwaterbaden. Je verblijft hier 2 nachten en het ontbijt is inbegrepen.

Dag 10/11/12: Via het gebied Sarapiqui, waar je 1 nacht verblijft inclusief ontbijt ga je naar de Orosivallei. Het hotel heeft een schitterend uitzicht over deze vallei. Je kunt o.a. een tour maken door de vallei of een bezoek brengen aan de Irazu vulkaan. Je verblijft hier 2 nachten en het ontbijt is inbegrepen.

Dag 13/14/15: Via Cartago waar je de basiliek kunt bezoeken en de pas bij de Cerro La Muerte rij je naar het zuidwesten van Costa Rica. Je verblijft in Ojochal. Je kunt een van de mooie stranden bezoeken, maar ook watervallen. Het is ook een uitvalsbasis voor excursies naar het park Corcovado en het eiland Caño. Je verblijft hier 3 nachten en het ontbijt is inbegrepen. 

Dag16: Terug naar Alajuela voor de laatste nacht in Costa Rica. Je levert de auto in bij het hotel. Het ontbijt is inbegrepen.

Dag 17: Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht.

De prijs voor deze reis is US$ 890 per persoon uitgaande van twee personen in een tweepersoonskamer. Deze prijs is geldig van 15 april tot 1 december. Wil je de reis maken vanaf 1 december dan is op tijd boeken erg belangrijk i.v.m. het hoogseizoen. De meerprijs bedraagt US$ 140 per persoon in de periode vanaf 1 december tot 15 april. De prijs is inclusief: 16 overnachtingen inclusief ontbijt, de huurauto een Suzuki Jimny 4*4 of gelijkwaardig voor 15 dagen (excl. verzekering) inclusief de transfers van en naar de luchthaven.

De prijzen zijn exclusief: Vliegreis Amsterdam- San Jose v.v., de niet genoemde maaltijden, entree van de parken en de uitreisbelasting ($29 p.p.)

 

17 daagse budgetreis dwars door Costa Rica met het openbaar vervoer

Het reisprogramma:

Dag 1: Aankomst Costa Rica, transfer naar het hotel in San José.

Dag 2: U kunt de stad verkennen.

Dag 3: Met het openbaar vervoer naar Cahuita,

Dag 4/5: Verblijf Cahuita. U kunt naar het strand en naar het park.

Dag 6: Met het openbaar vervoer naar Sarapiqui. U overnacht op een camping. De tenten staan op vlonders en hebben een eigen badkamer.

Dag 7: U kunt gaan raften, een canopy doen en gaan paardrijden.

Dag 8: Met het openbaar vervoer naar La Fortuna.

Dag 9/10: Verblijf La Fortuna. U kunt gaan wandelen over de oude lavavelden, naar de waterval of naar één van de heetwaterbaden.

Dag 11: Met een bus-boot-bus transfer (inbegrepen) gaat u naar Monteverde, bekend vanmwege het nevelwoud.

Dag 12: U kunt gaan wandelen door het nevelwoud of over bruggen boven het nevelwoud. Ook kunt u een canopy doen.

Dag 13: Met het openbaar vervoer naar Samara aan de Pacific.

Dag 14/15: Verblijf Samara. Samara heeft een mooi strand omgeven door palmbomen.

Dag 16: Met het openbaar vervoer naar San José.

Dag 17: Transfer naar de luchthaven.

De prijs voor deze reis is US$ 725 per persoon  uitgaande van twee personen in een tweepersoonskamer.

De prijs is inclusief 16 overnachtingen inclusief ontbijt, de transfers van en naar de luchthaven en de bus-boot-bus transfer tussen La Fortuna en Monteverde.

De prijs is exclusief intercontinentale vlucht, het openbaar vervoer, de niet genoemde maaltijden en de uitreisbelasting (US$ 29 p.p.)

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen

Op zoek naar een vakantie op maat?
Wij maken graag een voorstel voor u!

 

Nu Offerte aanvragen »