Costa Rica Op Maat

your journey to paradise

Costa Rica Op Maat

Uw maatwerk Costa Rica vakantie goed geregeld!

  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Kwaliteit
  • Persoonlijk contact
  • Nederlandstalig
  • In Costa Rica gevestigd

 

Offerte aanvraag

Uw vakantie naar Costa Rica
start hier!

 

Nu Offerte aanvragen »

Groepsreizen

U komt met een groep, met uw familie of met vrienden, naar Costa Rica dan organiseren wij voor u een groepsreis op maat. De reizen vinden plaats met een touringcar en met een Nederlandstalige begeleider.

Het minimaal aantal deelnemers is 10 personen. Bent u met een kleinere groep, ook dan kunnen wij u een reis op maat aanbieden. Wij maken dan gebruik van een minibus. Het comfort is een stuk minder, vandaar dat we geen grote afstanden per dag maken. Voor een meerprijs kan natuurlijk gekozen worden voor een touringcar. U kunt ook kiezen voor een bus met alleen een Spaans sprekende chauffeur.

Voorbeeldreis 6 personen. Reis met minibus en Nederlandstalige gids/chauffeur.

Dag 1: Aankomst Costa Rica. U wordt door één van onze medewerkers opgewacht en deze verzorgt het transfer naar het hotel niet ver van de luchthaven.

Dag 2: Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald voor een volledig verzorgde excursie in internationaal gezelschap naar Tortuguero. Inclusief alle maaltijden en excursies ter plaatse. In de namiddag heeft u een boottocht naar het dorp.

Dag 3: Verblijf Tortuguero. Excursie door het eigen gebied en een boottocht door de kanalen en kreken van het park.

Dag 4: U gaat per boot en bus terug naar Guapiles. Hier heeft u een afscheidslunch en staat uw chauffeur met minibus klaar voor de verdere tocht naar Sarapiqui. U heeft een dinerbuffet en een nachtwandeling met gids door de jungle.

Dag 5: In de ochtend heeft u een cacao excursie. U kunt zien hoe de indianen vroeger cacao maakten. U kunt hiervan ook proeven. Lunchbuffet en daarna door naar Boca Tapada. Diner in Boca Tapada.

Dag 6: Verblijf Boca Tapada. U heeft een boottocht of kajaktocht over de Rio San Carlos en een wandeling met gids door de jungle. Lunch en diner inbegrepen.

Dag 7: Onderweg in la Fortuna een lunch. In de late namiddag bezoek aan de heetwaterbaden incluief een dinerbuffet.

Dag 8: In de ochtend een wandeling over de oude lavavelden. Na de lunch naar Rincion de la Vieja. Dinerbuffet in Rincon.

Dag 9: In de ochtend een wandeling met gids door het park Rincon de La Vieja. Na de lunch naar Monteverde. Diner en een nachtwandeling door het nevelwoud.

Dag 10: In de ochtend een wandeling door het nevelwoud en na de lunch naar het zuiden van Nicoya. Een lux strandhotel. Uw chauffeur neemt afscheid.

Dag 11/12/13: Verblijf Tambor.

Dag 14: Transfer naar een hotel vlakbij de luchthaven.

Dag 15: Transfer naar de luchthaven.

De prijs van deze reis bedraagt US$ 1870 p.p. bij 6 personen. Inbegrepen : 14 overnachtingen met ontbijt. Een volledig verzorgde excursie naar Tortuguero inclusief alle maaltijden en excursies ter plaatse. 7 dagen een minibus met Nederlandstalige gids/chauffeur. Gedurende de rondreis alle maaltijden en genoemde excursies. Bij het strandhotel is alleen het ontbijt inbegrepen.

Alle prijzen zijn exclusief de intercontinentale vlucht.

Het is verstandig om de excursies vooraf bij een groepsreis te reserveren. Wij kunnen u korting geven op de standaard prijzen van deze excursies.

De hieronder staande reizen zijn slechts voorbeelden. In overleg met u stellen wij een reis op maat samen. Zo wordt het uw vakantie.

                                           Cnv0032 Heetwaterbaden bij de Arenal

Vulkaantocht

Dag  1: Aankomst San Jose transfer naar een hotel vlakbij de luchthaven..

Dag  2: Excursie naar de vulkaan Poas.

Dag  3: Een tocht van zo´n 5 uur brengt ons bij de vulkaan Rincon de la Vieja. We overnachten op een Hacienda.

Dag  4: Bij de hacienda is veel te doen o.a. paardrijden, een Canopy en hele mooie wandelingen.

Dag  5: Via het meer van Arenal gaan we naar La Fortuna. Deze plaats ligt in de schaduw van de vulkaan de Arenal.

Dag  6: Verblijf in La Fortuna. Een bezoek aan de heetwaterbaden of een wandeling naar de waterval zijn enkele van de mogelijkheden.

Dag  7: Verblijf in La Fortuna

Dag 8: Via San Miguel naar Sarapiqui. U kunt hier gaan raften, paardrijden enz.

Dag 9: Verblijf Sarapiqui

Dag 10: Naar de Orosivallei, een prachtige koffievallei. Het hotel heeft een prachtig uitzicht over de vallei.

Dag 11: Excursie naar de vulkaan de Irazu. Verblijf Orosivallei.

Dag 12/13/14 Naar de Caribische kust. We verblijven drie dagen in Puerto Viejo de Talamanca. Een badplaats met een Caribische sfeer.

Dag 15: Vertrek naar San Jose

Dag 16: Verblijf in San José. U kunt de stad verkennen en bijvoorbeeld een van de vele musea bezoeken.

Dag 17: Transfer naar het vliegveld voor uw terugreis.

Prijs: US$ 1290 p.p het hele jaar.

De prijs is inclusief:  Rondreis per touringcar met Nederandse begeleiding. 16 overnachtingen in toeristenhotels incl. ontbijt. Een verzorgde excursie naar de Poas vulkaan excl. entree. Irazu vulkaan excl. entree

                              tortuguero Tortuguero

Nationale parken tocht incl excursies

Dag  1: Aankomst San Jose transfer naar uw hotel.

Dag  2: Excursie in internationaal gezelschap naar het nationaal park Tortuguero. U vertrekt vroeg in de morggen per bus. Onderweg wordt gestopt voor een ontbijt stop. Daarna scheept u in voor een 1,5 uur durende boottocht tot aan de lodge. In de middag heeft u een excursie per boot naar het dorp. Alle maaltijden en platselijke excursies zijn inbegrepen.

Dag  3: Verblijf in Tortuguero. Twee excursies, één per boot door het nationale park en een wandeling onder leiding van Engelstalige gidsen zijn inbegrepen.

Dag  4: U vertrekt weer per boot en daarna per bus tot aan Guapiles. Hier heeft u een afscheidslunch. Hier staat ook uw persoonlijke bus met Nederlandstalige gids klaar voor de verdere tocht naar Sarapiqui. U kunt in de middag genieten van het zwembad.

Dag  5: Excursie naar het biologisch reservaat La Selva. U heeft 3 uur durende wandeling met gids door het nevelwoud. Verblijf Sarapiqui.

Dag  6: Naar het noorden tegen de grens met Nicaragua. Boca Tapada. Onderweg bezoeken we Tirimbinda waar u kennis maakt met het op originele indiaanse manier bereiden van cacao. 

Dag  7: Vandaag is een boottocht over de rivier de Rio San Carlos en een wandeling met gids door de jungle inbegrepen. In plaats van de boottocht kunt u ook met kajaks de rivier afvaren. Verblijf Boca Tapada

Dag  8: Naar La Fortuna onder de rook van de Arenal vulkaan.

Dag 9: U heeft verschillende mogelijkheden o.a. een wandeling over de oude lavavelden of naar de waterval van La Fortuna. ´s avonds gaan we naar de heetwaterbaden van Baldi incl. een dinerbuffet.

Dag 10, Naar Rincon de La Vieja. Bekend vanwege de vulkanische activiteit. U slaapt aan de voet van de vulkaan.

Dag 11: Een wandeling door het vulkanische gebied met borrelende modderpoelen en mooie watervallen. Verblijf Rincon. (het park is op maandag gesloten)

 

Dag 12: Naar Manuel Antonio. Een hotel met een prachtig uitzicht over de Pacific.

Dag 13: U kunt het park bezoeken met z´n apen, leguanen en mooie stranden (op maandag gesloten). Verblijf Manuel Antonio

Dag 14: Naar San Gerardo del Dota. U kunt prachtige wandelingen maken door het nevelwoud.

Dag 15: In de ochtend een gidswandeling op zoek naar de Quetzal de heilige vogel van de Inca indianen, daarna via gaan we terug naar Alajuela, een hotel vlakbij de internationale luchthaven..

Dag 16: Transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht. 

Prijs: US$ 1690 p.p. van 1 december tot 30 april.

Prijs: US$ 1590 p.p. van 1 mei tot 30 november.

De pijs is inclusief: Rondreis pertouringcar met Nederandse begeleiding. 15 overnachtingen incl. ontbijt in goede hotels of bijzondere lodges. Vol pension tijdens de excursie naar Tortuguero incl. excursies. Een excursie naar La Selva, een bezoek aan Tirmbina, een wandeling en een boottocht in Boca Tapada, entree met dinerbuffet bij de Baldi heetwaterbaden  een gidswandeling in het park Rincon. Een gidswandeling op zoek naar de Quetzal in San Gerardo. Excl. internationale vlucht, de overige maaltijden, entrees van de parken. 

                            DSCN2208 Waterval Rincon

Rondreis parken en vulkanen

Dag  1: Aankomst op de luchthaven, transfer naar uw hotel.

Dag  2: Naar La Fortuna . Deze plaats ligt onder de rook van de vulkaan.

Dag  3 en 4: Verblijf in La Fortuna. U kunt o.a. een bezoek brengen aan een van de heetwaterbaden of een bezoek aan de waterval. (incl. transport)

Dag  5: Naar Rincon de la Vieja, u overnacht op een hacienda..

Dag 6 en 7: Verblijf in Rincon de la Vieja. Bij is veel te doen o.a. paardrijden, een Canopy en hele mooie wandelingen.

Dag  8: Naar Monteverde, bekend vanwege het nevelwoud.

Dag  9: Verblijf in Monteverde. U kunt o.a. het natuurpark bezoeken of een wandeling maken over bruggen boven het nevelwoud.

Dag 10: Naar Jaco. Een levendige badplaats aan de pacific.

Dag 11: Naar Manuel Antonio. U kunt het nationale park bezoeken.  Overnachting in Jaco.

Dag 12: Naar het reservaat Carara. U kunt diverse wandelingen maken. Overnachting in Jaco.

Dag 13: Verblijf in Jaco

Dag 14: Transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Prijs:  US$ 1150 p.p. van 1 december tot 30 april.

Prijs: US$ 1100 p.p. van 1 mei tot 30 november.

De pijs is inclusief: Rondreis per touringcar met Nederandse begeleiding. 13 overnachtingen in toeristenhotels incl. ontbijt. Excl. entrees van de parken en overige maaltijden.

 

 

 

Offerte aanvragen

Op zoek naar een vakantie op maat?
Wij maken graag een voorstel voor u!

 

Nu Offerte aanvragen »