Costa Rica Op Maat

your journey to paradise

Costa Rica Op Maat

Uw maatwerk Costa Rica vakantie goed geregeld!

  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Kwaliteit
  • Persoonlijk contact
  • Nederlandstalig
  • In Costa Rica gevestigd

 

Offerte aanvraag

Uw vakantie naar Costa Rica
start hier!

 

Nu Offerte aanvragen »

Natuur

Fauna

De dierenwereld van Costa Rica is zeer rijk en bevat zowel Noord-Amerikaanse, Zuid-Amerikaanse als typisch Centraal-Amerikaanse componenten.

Lees meer...

Vulkanen

Verdeeld over de drie bergruggen (Guanacaste, Tileran en Centraal) liggen de 16 vulkanen van Costa Rica. Hiervan zijn er 5 actief ( Arenal, Irazu, Poas, Rincon de la Vieja en de Turrialba) en 2 slapend (Barva en Orosi).

Lees meer...

Flora

De plantenwereld van Costa Rica is zeer uitgebreid en gevarieerd. Er komen ruim 12.000 verschillende plantensoorten voor en waarschijnlijk groeien er in afgelegen gebieden nog vele onbekende soorten. Opmerkelijk is dat er maar liefst 1200 soorten orchideeën groeien. Klimaat, bodemgesteldheid en hoogte zorgen voor de grote diversiteit. De nationale bloem van Costa Rica is een orchidee: de dieproze Guaria Morada.

Lees meer...

Zeeschildpadden

Zeeschildpadden zijn een van de laatste overgebleven diersoorten uit de prehistorie. Indrukwekkend is het wanneer één soort, de Warana zeeschildpad, met massa´s het strand op komen om eieren te leggen op enige stranden in Guanacaste ( kust Grote Oceaan)

Lees meer...

 

Offerte aanvragen

Op zoek naar een vakantie op maat?
Wij maken graag een voorstel voor u!

 

Nu Offerte aanvragen »