Costa Rica Op Maat

your journey to paradise

Costa Rica Op Maat

Uw maatwerk Costa Rica vakantie goed geregeld!

  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Flexibel
  • Kwaliteit
  • Persoonlijk contact
  • Nederlandstalig
  • In Costa Rica gevestigd

 

Offerte aanvraag

Uw vakantie naar Costa Rica
start hier!

 

Nu Offerte aanvragen »

Cariben

Aan de Caribische kust vindt u alleen stranden met zwemmogelijkheid ten zuiden van Limon. Ten noorden is het strand beschermd natuurgebied. De zeeschildpadden leggen eieren op deze stranden.

Cahuita

Aan een baai, 34 km ten zuiden van Limon, ligt deze Caribische badplaats. De grootste "badplaats" van Costa Rica aan de Caribische kust. Het is niet meer dan een dorp. Caribische muziek en gezelligheid voeren de boventoon in dit vooral door jongeren bezochte dorp. Het leven in Cahuita bestaat uit Caribische warme nachten en lange hete dagen waarop plotseling fikse buien vallen. Overal klinkt reggaemuziek, de rastastijl hoort bij het leven in Cahuita. .

Het park nationaal van Cahuita, met moerassen en mangrovebossen, toekans, kolibries en vooral witte stranden strekt zich uit van het centrum van het dorp in zuidelijke richting. natuurpaden voeren door tropische vegetatie en langs de kust. Het park strekt zich uit in de zee waarin zich uitgestrekte koraalriffen bevinden. U  kunt hier gaan snorkelen. 

Puerto Viejo de Talamanca

16 km ten zuiden van Cahuita aan de Caribische kust ligt de rustigere badplaats Puerto Viejo. Deze plaats is ook populair onder jongeren, Caribische muziek klinkt uit de bars en restaurants. De sfeer is er ontspannen, vriendelijk en heel tropisch door de weelderige vegetatie. De plaats ligt aan een lang strand waar u veilig kunt zwemmen en snorkelen. De weg naar het zuiden tot aan de Panamese grens is het best te verkennen met een te huren fiets. De weg gaat langs het schitterende Playa Cocles, Playa Chiquita en Punta Uva tot aan het dorp Manzanillo. Hier staan hoge kokospalmen langs witte stranden en in de heldere wateren voor de kust liggen koraalriffen. Een heerlijke plaats om te snorkelen of te zwemmen. In het park Manzanillo kunt u ook kanoën tussen de mangroven..

 

Offerte aanvragen

Op zoek naar een vakantie op maat?
Wij maken graag een voorstel voor u!

 

Nu Offerte aanvragen »